Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Máme už své životní zkušenosti, ale nepohrdneme kvalitními informacemi, které na něco zajímavého upozorní, něco poradí a něco doporučí. Dobrá rada nad zlato, že?

Tipy na novinky na trhu, informace o nových trendech a vyjádření odborníků na různá témata

Také jste dostali neobjednané zboží?

Také jste dostali neobjednané zboží?

Paní Martina si nám postěžovala, že po objednávce zboží za 179 korun dostala při doručení zásilky výzvu k platbě částky 1195 korun a příslib zasílání dalších balíčků. Není bohužel sama, takové případy se množí jak houby po dešti.

Jak využít celý citron

Jsme zvyklí citron buď jen vymačkat, nebo používat do pečení a vaření jeho nastrouhanou kůru. Možná nevíte, že ho můžete zkonzumovat celý včetně nahořklé dužiny, a přitom vám bude báječně chutnat.

Jak můžete využít celý citron bez odpadu? Jednoduše dejte pořádně umytý citron do mrazáku. Jakmile je citron zmrzlý, celý ho nastrouhejte (není potřeba loupat) a posypte jim vaše potraviny. Posypte ho na zeleninový salát, zmrzlinu, polévky, nudle, špagety, omáčku, rýži, suši, rybí pokrmy. Všechny potraviny budou mít nečekaně nádhernou chuť, něco, co jste možná nikdy předtím neochutnali. 

Co je hlavní výhodou použití celého citronu kromě zabránění jeho plýtvání a přidávání nové chuti? Citrónové slupky obsahují o 5 až 10 krát více vitamínů než citrónová šťáva samotná.  A při zmrazení můžete zkonzumovat všechny tyto živiny. Navíc je citrónová kůra schopna z těla odstranit zdravotně závadné toxické prvky. Takže dejte citron do mrazáku a pak každý den s ním posypte svá jídla. Je to klíč k tomu, aby byly vaše potraviny chutnější a vy budete žít zdravěji! 

Zpět 1 příspěvků
Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: