Máme už své životní zkušenosti, ale nepohrdneme kvalitními informacemi, které na něco zajímavého upozorní, něco poradí a něco doporučí. Dobrá rada nad zlato, že?
Tipy na novinky na trhu, informace o nových trendech a vyjádření odborníků na různá témata
Paní Martina si nám postěžovala, že po objednávce zboží za 179 korun dostala při doručení zásilky výzvu k platbě částky 1195 korun a příslib zasílání dalších balíčků. Není bohužel sama, takové případy se množí jak houby po dešti.
Oblíbené grilování dá našemu metabolismu vždycky trochu zabrat. A nejsme-li nejmladší, o to víc. Jak tuhle stravovací neřest udělat zdravější a žaludku ulehčit proces trávení?
Zpět k článku + Přidat komentář
Vladimíra . 06.06.2011, 12:25 |
K čemu je dobrá televizeKdo rád grilovačku, měl by si udělat čas na televizní pořad Šéf na grilu, ve kterém učí Zdeněk Pohlreich správně grilovat. Vysvětluje vše tak, že to každý pochopí, ukazuje finty, jak si ugrilovat maso opravdu skvostně. Za tenhle pořad Primě tleskám, stejně jako jí tleskám za pořad Jste to, co jíte. Vždy se tam dozvím něco nového, i když mám hodně ohledně správné výživy "nastudováno". |