Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.
Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu
Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?
Nevěřili jsme svým očím, co všechno může být ve chlebu! je to nejdřív k smíchu, ale pak k pláči. Co na to asi říká Česká zemědělská a potravinářská inspekce?
Pan Jan z Prahy nám poslal tento obal a začervenil neuvěřitelné složení chleba, který koupil v jednom obchodním řetězci. Myslíte si, že to je pravda, nebo jen takový fórek?
Malý dodatek:
Pokud pan Jan koupil chleba v Praze, máme se opravdu co divit. Pekárna Racek - Mader a synové je z Přerova a když nahlédnete na její stránky, zjistíte, že poctivě uvádí u baleného chleba trvanlivost 3 dny. To máme jeden den na cestu chleba do Prahy, pak chvíli vyskladňování v prodejně - a "trvanlivý" chleba se rázem stává chlebem "jednodenním" - 1 den trvanlivosti totiž uvádí firma u volně baleného chleba. Už to mi připadá hodně smutné - chléb by měl doma vydržet v konzumní kvalitě týden, ne? Aspoň naše prabáby pekly chleba jednou týdně... K povšimnutí je ještě, že firma je nositelem několika ocenění za "Chléb roku" - to je nejspíš za ty vskutku originální korýše a měkkýše. A dále: Pekárna zavedla jako jedna z prvních samostatných pekáren v republice systém řízení jakosti ISO 9002 certifikovaný mnichovskou firmou TUV již na konci roku 1998 a následně systém HACCP. Holt pečeme chleba podle německého mustru... Pravý český chleba...
Zpět 0 příspěvků