Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.
Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu
Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?
Objevili jste už kouzlo kvalitních mrazených zeleninových směsí Dione? Ty vám v kuchyni umí ušetřit spoustu času, který pak můžete věnovat jiným koníčkům nebo svým blízkým.
Vyzkoušejte si recept třeba na „Hříšné maso“. Zní poměrně exoticky, opak je ale pravdou. Není to sice ani úplně klasický recept, skládá se ale z běžně dostupných surovin, tak si ho zkuste uvařit.
Na 4 porce si připravte:
500 g kuřecího masa, 2 balení Bramborová s hříbky Dione, 15 dkg plátků anglické slaniny, 1 vejce, 1 stroužek česneku, strouhanku a mouku na obalování, olej, sůl, pepř, máslo
V hrnci si nejdříve rozpusťte máslo, vysypte ze sáčku zmrazenou směs Bramborová s hříbky Dione a krátce orestujte. Naklepejte si kuřecí maso, potřete ho rozetřeným česnekem, osolte, opepřete a nechte chvíli odležet. Poté odleželé maso obalte v mouce, vejci, strouhance a do zlatova osmažte na oleji. Mezitím si do zapékací mísy rozložte anglickou slaninu, na ni položte osmažené maso a nahoru navrstvěte orestovanou zeleninovou směs Bramborovou s hříbky Dione. Na závěr přidejte sůl, pepř a dejte zapéct do trouby při 200° C na asi 20 minut.
Tip: Zkuste podávat s dipem z bílého jogurtu, česneku, soli a pažitky.
Zpět 0 příspěvků