Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.
Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu
Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?
Když se někdo ptá, co je specialita české kuchyně, zpravidla odpovídáme vepřo-knedlo-zelo. Ve skutečnosti ale zcela mimořádným světovým unikátem je něco mnohem jednoduššího – obložený chlebíček. Málem nám ho převálcovaly hambáče, pizzy a hot-dogy, my Češi jsme ale tvrdé palice – a tak díky Bohu, český obložený chlebíček žije dál.
Zpět k článku + Přidat komentář
Martina H. 06.08.2013, 17:26 |
chlebíčekNejlepší je s vejcem,taky se při jeho konzumaci nejvíc umatlám,takže si je koupím domů,aby mě nikdo neviděl :o))a dlabu.Doufám,že nám je EU nezakáže,musela by přijít pokoutní domácí výroba,ale ty nejsou takový ! |