Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.

Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu

Opět jsem podlehla Stardance

Opět jsem podlehla Stardance

Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?

Připomeňte si léto skvělým jahodovým receptem

Také byste si na podzim občas rádi připomněli léto třeba chutí šťavnatého ovoce? S mraženým ovocem Dione to není žádný problém. Vyzkoušejte rovnou nejnovější balení Jahody plátek Dione Extra. Hodí se skvěle jak ráno do ovesné kaše nebo jogurtu, tak i na vaření. Máte-li rádi sladká jídla, vyzkoušejte jednoduchý recept na těstovinovou rýži s jahodami.

Na 4 porce těstovinové rýže s jahodami si připravte:

1 balení Jahody plátek Dione Extra 500 g
1 balení těstovinové rýže 500g
1 kelímek smetany 33 %
1 kelímek žervé 125 g
1 kelímek smetanového sýru typu Mascarpone 125 g    
plátky mandlí
hořkou čokoládu
1 polévkovou lžíci cukru


Nejprve si dejte vařit těstovinovou rýži podle návodu. V rendlíku si smíchejte smetanu, žervé, sýr, cukr a nechejte asi pět minut povařit. Těstovinovou rýži potom jen rozdělíte do talířů, zalijete smetanovou omáčkou, pokladete plátky jahod Dione Extra, posypete plátky opražených mandlí a navrch nastrouháte hořkou čokoládu.    

Zpět 0 příspěvků
Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: