Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.
Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu
Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?
Také byste si na podzim občas rádi připomněli léto třeba chutí šťavnatého ovoce? S mraženým ovocem Dione to není žádný problém. Vyzkoušejte rovnou nejnovější balení Jahody plátek Dione Extra. Hodí se skvěle jak ráno do ovesné kaše nebo jogurtu, tak i na vaření. Máte-li rádi sladká jídla, vyzkoušejte jednoduchý recept na těstovinovou rýži s jahodami.
Na 4 porce těstovinové rýže s jahodami si připravte:
1 balení Jahody plátek Dione Extra 500 g
1 balení těstovinové rýže 500g
1 kelímek smetany 33 %
1 kelímek žervé 125 g
1 kelímek smetanového sýru typu Mascarpone 125 g
plátky mandlí
hořkou čokoládu
1 polévkovou lžíci cukru
Nejprve si dejte vařit těstovinovou rýži podle návodu. V rendlíku si smíchejte smetanu, žervé, sýr, cukr a nechejte asi pět minut povařit. Těstovinovou rýži potom jen rozdělíte do talířů, zalijete smetanovou omáčkou, pokladete plátky jahod Dione Extra, posypete plátky opražených mandlí a navrch nastrouháte hořkou čokoládu.