Máme už své životní zkušenosti, ale nepohrdneme kvalitními informacemi, které na něco zajímavého upozorní, něco poradí a něco doporučí. Dobrá rada nad zlato, že?
Tipy na novinky na trhu, informace o nových trendech a vyjádření odborníků na různá témata
Paní Martina si nám postěžovala, že po objednávce zboží za 179 korun dostala při doručení zásilky výzvu k platbě částky 1195 korun a příslib zasílání dalších balíčků. Není bohužel sama, takové případy se množí jak houby po dešti.
Asi každého z nás občas potrápí nafouklé břicho, průjem či pocity na zvracení. Asi až na pár hypochondrů léčí většina lidí svoje neduhy samoléčbou. Často přitom využívá lidovou moudrost typu: trávení zlepší panák slivovice vypitý nalačno. Případně problém řeší „logickou“ úvahou: v autě se mi dělá špatně, proto tentokrát nebudu před cestou jíst raději vůbec nic. Když přijdou do ordinace, lékař se nenápadně pousměje jejich srdceryvnému popisu „překyseleného žaludku“…
16.10.2012, 00:00
Jestli si myslíte, že s koncem léta končí i sezóna čerstvého ovoce a zeleniny a vy se musíte vrátit k mdlým rajčatům z Holandska, scvrklým španělským paprikám a unavenému římskému salátu, jste na velkém omylu. Na podzim je česká zelenina ve vrcholné formě! Máme tu celer, řepu, čekanku, mrkev, dýni, luštěniny. Takže pochutnávat si sezónně můžete až do jara, do další sezóny…
06.10.2012, 00:00
V zemích ležících kolem Středozemního moře je prokazatelně výrazně menší počet kardiovaskulárníhoch onemocnění než v ostatních evropských zemích, zvláště u nás. Vysvětlení je podle odborníků třeba hledat v kvalitním olivovém oleji. Bez něj si Italové, Řekové, Francouzi, Španělé svůj oběd snad ani nedokážou připravit, pro nás je láhev olivového oleje bohužel stále snadno postradatelná…
01.10.2012, 00:00
Nejen sportem je člověk zdráv (a někdy dokonce trvalým invalidou), ale i slunce a strava bohatá na vitamin D dělá divy. Možná vás až překvapí, za čím vším tento zázračný vitamin stojí.
23.09.2012, 00:00
Vyzkoušeli jsme v redakci nezoufalek dva nové české přípravky pro zralou pleť a předáváme vám svoje poznatky.
15.09.2012, 00:00
Jsme zvyklí citron buď jen vymačkat, nebo používat do pečení a vaření jeho nastrouhanou kůru. Možná nevíte, že ho můžete zkonzumovat celý včetně nahořklé dužiny, a přitom vám bude báječně chutnat.
13.09.2012, 00:00
Také vám nedozrávají rajčata a vy nevíte, co s těmi zelenými dělat? Doufat, ještě zčervenají, nebo je nějakým způsobem zpracovat pro konzumaci?
29.08.2012, 00:00