Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Máme už své životní zkušenosti, ale nepohrdneme kvalitními informacemi, které na něco zajímavého upozorní, něco poradí a něco doporučí. Dobrá rada nad zlato, že?

Tipy na novinky na trhu, informace o nových trendech a vyjádření odborníků na různá témata

Také jste dostali neobjednané zboží?

Také jste dostali neobjednané zboží?

Paní Martina si nám postěžovala, že po objednávce zboží za 179 korun dostala při doručení zásilky výzvu k platbě částky 1195 korun a příslib zasílání dalších balíčků. Není bohužel sama, takové případy se množí jak houby po dešti.

Seriál o hubnutí IX.

Dnes si přečtěte o třetí fázi našeho hubnoucího procesu a doporučení, jak si udržet optimální váhu.

Fáze III. harmonizační: 

Aby se tělo nepřizpůsobilo a nepřestalo reagovat,je třeba mu zase dát nějakou změnu- vracíme se tedy k první fázi, přičemž stále detoxikujeme a odkyselujeme.

Tato fáze je úplně stejná,jako první,není nutno se tedy o ní zvláště rozepisovat.

Opět žádné jídlo nevynechávejte a snažte se dodržovat pravidelné časy

Nyní mne napadla dosti důležitá poznámka- velice se mi osvědčilo jíst v přesně stanovené hodiny-to jsem zjistila už kdysi sama na sobě coby studentka na stáži v Polsku (před 33-mi lety-kde jsme měli stanovené časy jídel v přesnou hodinu, a já tam za čtyři týdny zhubla z 60-ti na 54 kg-i kostlivec by se přede mnou styděl).Vypadala jsem hrozně – široké boky,úzká ramena a samá kost (v té době ještě pro mne slovo „sport“ bylo neznámé… proto ten nepoměr).

Fázi druhou a třetí opakujeme do dosažení žádoucí váhy . Po celou dobu detoxikujeme a odkyselujeme. 

A co teď, když dosáhnete optimální váhy, abyste znovu nepřibrali?

 Po dosažení optimální váhy je nutno nechat si sestavit trvalý jídelníček, a to:

1) dle hodnoty vašeho metabolismu

2) dle zásad procentuálního zastoupení jednotlivých výživových prvků:

     60% sacharidů,30-bílkovin,10% tuků (dle potřebných KJ)

3) dle glykemických hodnot potravin

    (udává je glykemický index-dále jen GI- čím nižší GI, tím lépe)

4) dle poměru zásadotvorné a kyselinotvorné stravy 80:20

      (aby nedošlo ke zvýšení kyselosti, a tím opětovnému nabírání na váze). 

Vaše Dana

 

Čtěte předchozí díly:

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-viii.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-vii.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-vi.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-v.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-iv.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-3-dil.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti-2-dil.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti.html

http://www.nezoufalky.cz/cz/co-je-dobre-vedet/serial-o-hubnuti.html

Zpět 0 příspěvků
Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: